Snö skottning!!!!!

Fy fanken vad snö det har kommit idag. Hela långa dagen har det snöat. Var tvungen att fara ner till stan(Lycksele) för dottern skulle till tandläkaren. Såg inte ett skit på väg ner...en långtradare och snön vräkte ner.

När jag väl var nere i stan tittade jag till sonen i sin nya lägenhet.....wow...han hade till och med bäddat sängen...oj vad imponerad jag blev.

Sedan iväg till min allra bästa vän. Och hon överlämnade en jätte fin häxa till mig. Hon är allt för gullig. Är så super glad att jag har henne.Ställer upp i vått och torrt.Alltid glad och go. Henne är jag mycket rädd om hon är min tvillingsjäl.

Väl hemma så var det lilltjejen /år tur att göra middagen....oj undra vad hon hittar på...jo hennes älsklingsrätt....fiskpinnar, spenat och pot.mos, vitkålssallad. Super duktigt av henne och gott blev det med.
Igår var det andra dottern 8 år tur att laga mat och hon hittade på råstekt potatis och tacosbiffar....även detta var super gott. På lördag har vi barnkalas. Den 25/3 blev dottern 7 år och då var det lov och ingen hemma som hon ville bjuda så vi sköt på kalaset. Så i morgon ska jag göra tårtor...tänkte göra en katttårta...hon älsakar katter min lilla gumma.

Efter maten var det bara att ta hornen vid tjuren och ta skottan i händerna och börja skotta bort snö.
Och nu hör det till saken att jag har mkt värk i armarna är operarad för 5 år sedan men en mkt misslyckad operation så jag är sjukskriven har ingen kraft i mina armar värst i höger arm och naturligtvis är jag högerhänt.

Och jag måste se ganska rolig ut när jag skottar för jag kan inte skjuta på med armarna utan jag använder magen.
Vilket blir att ibland tar det tvär stopp och magen får ett kraftigt slag så man nästan tappar andan...men tjurig som man är så är det bara att forsätta. Och att kasta iväg snön klarar jag inte heller så benen får även en träning....ni skulle bara se mig.......Väl inne så klev jag in svettig och slut i duschen där fick jag se magen alldeles röd/blå.

Tur att det inte är sol/bad tider...hahah...
Imorgon kommer jag nog inte kunna skratta utan att det gör ont i magmusklerna.....tur att jag bara ska till frissan och sitta och njuta.

Så ser ni någon som skottar med magen så kanske det är jag.........

Kommentarer
Postat av: MO

Magskottare....det måste se annorlunda ut, men bra om det funkar. Trist med värk. Så ni har fått så mycket snö!! Helt otroligt...ha de fint

2008-04-03 @ 20:19:41
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Ida

Hej!Jag tycker det är så kul att läsa det du har skrivit..du skriver så roligt=)!Jaha..här har det inte alls kommit så mycket!Jag tycker du & Peder gör rätt i att ta en "barnfri" helg i staaaan..det kan ni behöva!Så kul att ni kommer=)!Det uppskattar Olov.Ha det så bra, vi höres.Kram

2008-04-03 @ 20:48:03
URL: http://www.minatrerum.blogg.se
Postat av: Pernilla

Vilka duktiga barn du har. Matlagning och sängbäddare, sådana har minsann inte jag.
Svårt att förstå att Ni fått så mycket snö. Här har krokusen nästan blommat färdigt och vitsipporna slår snart ut. Det är ett avlångt land vi lever i.
/P

2008-04-03 @ 21:31:38
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vilka duktiga barn du har. Matlagning och sängbäddare, sådana har minsann inte jag.
Svårt att förstå att Ni fått så mycket snö. Här har krokusen nästan blommat färdigt och vitsipporna slår snart ut. Det är ett avlångt land vi lever i.
/P

2008-04-03 @ 21:33:08
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej!Jo tiden går fort =)!Han nämnde att han skulle vilja ha presentkort på Game (finns inne på CK, gallerian)..annars så vet jag ej, biocheckar är ju alltid uppskattat annars.Säger till om jag kommer på nåt bra=)!Godnatt!Kram

2008-04-03 @ 23:13:49
URL: http://www.minatrerum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0