Färgen på lilltoan!!

Dom här färgerna hade jag tänkt ha på lilltoan. Vad tror ni??Vore kul att få höra vad ni tycker.
vimage54

Bild:privat

Kommentarer
Postat av: Gerd

Hej, blir nog bra, med lite bra belysning så funkar det säkert. Nu är Emmas rum snart färdigt. Det blir snyggt med hennes lila tapeter. Skickar bilder senare.
Kram Gerd

2008-03-19 @ 08:33:21
Postat av: Ida

Hej!Hur är läget?Väggfärgen är jätte fin & även färgen till detaljerna men frågan är bara om den inte nästan blir för mörk (detaljfärgen)?Jag tror jag hade målat detaljerna i vitt..men jag är ju lite tråkig åxå=)!Men som Gerd skrev, har man rätt belysning så kan det nog gå fint fint.Hoppas du inte tar illa upp nu?Kram på dej=)!Ps.Hur som helst, det kommer bli superfint å jag ser fram emot resultatet!

2008-03-19 @ 19:14:59
URL: http://www.minatrerum.blogg.se
Postat av: Ida

Hej!Hur är läget?Väggfärgen är jätte fin & även detaljfärgen men frågan är om det inte kommer att bli lite för mörk färg.Jag skulle nog måla detaljerna i en vit färg, men det är jag och jag är ju åxå lite tråkig=)!Men som Gerd skrev så med rätt belysning så kan det nog bli bra!Hoppas du inte tar illa upp nu, hur du än gör så kommer det bli kanon!Kram på dej!

2008-03-19 @ 19:17:06
URL: http://www.minatrerum.blogg.se
Postat av: Ida

Sorry att det blev dubbelt upp..nästan!Datorn håller på att dumma sig, jag tappar internet hela tiden så jag vet inte vad som kommer med=)!

2008-03-19 @ 19:21:26
URL: http://www.minatrerum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0